۱۴۰۳/۰۹/۱۵

تئوری پنجره شکسته دکتر مهدی مهرابی «بخش دوم و پایانی »

 تئوری پنجره شکسته دکتر مهدی مهرابی «بخش دوم و پایانی »

تئوری پنجره شکسته
«بخش دوم و پایانی »

✍️دکتر مهدی مهرابی

نظریه پنجره شکسته در زمینه رفتار جمعی هم کاربرد زیادی دارد. رفتارهایی که کمک می‌کند تا انسان‌ها در آرامش و امنیت کنار هم و در یک محیط سالم زندگی کنند.

-نظارت و حفظ محله ها در وضعیت خوب، از خرابکاری بیشتر و تشدید جرم‌های جدی تر جلو گیری می کند.
حتی اگر آن پنجره ساختمانی در یک محله توسط خود مالک ساختمان شکسته شده باشد، چون مطابق این نظریه می‌تواند زمینه ساز مشکلات بزرگتری برای محله را فراهم نماید،باید نسبت به ان واکنش نشان داد و در پی اصلاح آن برآمد .
این نظریه در تمام سازمان‌های خصوصی، دولتی، انتفاعی و غیرانتفاعی و حتی زندگی شخصی و اجتماعی بسیار کارآمد است.

-با نظارت و دقت نظر بیشتر بر تخلفات رانندگی (پارک خودرو در محل نامناسب ،سرعت و سبقت غیر مجاز ،حرکات نمایشی در خیابان‌ها) شاهد جرو بحث‌های گاها منجر به درگیری و قتل و همچپین تصادف‌های منجر به فوت نخواهیم بود .
-در سازمان، جلو گیری از تکرار در تاخیر، غیبت ،اتلاف منابع و …تا حد زیادی از فرسودگی شغلی نارضایتی و …سایر کارکنان و از کاهش بهره وری سازمان جلو گیری به عمل خواهد امد .
-در اجتماع ،محیط و فرهنگ ،جلو گیری از بکاربردن الفاظ ناصحیح ، حضور باپوشش های ناهنجار، استفاده ازالگو‌های نامتعارف ،مانع درگیری ها، خیانت‌ها، از هم پاشیدگی خانواده‌ها و …خواهد شد.
بی نظمی‌ها،اختلالات و خورده رفتارهای نابهنجار در صورتی که پیشگیری نشود،جزیی از فرهنگ جامعه خواهند شد و مشکلات بیشتری را به وجود خواهند آورد.
-اگر یک قسمت از خودروی شما دچار نقص می‌شود و آن را درست نمی‌کنید، کمتر از ۳ سال دیگر خودروی شما به یک اتومبیل اوراقی مبدل خواهد شد.

تابان

Taban

0 دیدگاه

نوشتن دیدگاه

اخبار مرتبط