۱۴۰۳/۰۹/۱۳

گفتگویی صمیمانه با دکتر مقتدری-بخش دوم

 گفتگویی صمیمانه با دکتر مقتدری-بخش دوم

گفتگویی صمیمانه با دکتر مقتدری به مناسبت روز بسیج اساتید
«بخش دوم »

خبرنگار: مهدی هرمی

در بخش اول👆، پس از معرفی مختصر دکتر مقتدری ریاست محترم دانشگاه پیام نور اوز، با برخی از اقدامات اساسی ایشان در این دانشگاه آشنا شدیم
در ادامه پاسخ های دکتر را به دو سوال دیگر خبرنگار تابان با هم مرور کنیم 👇

۲️⃣شما حدود ۱۸ سال بطور متوالی رئیس دانشگاه پیام نور اوز بوده اید،چرا جای خود را به دیگری نمی دهید ؟

واقعامن خودم هیچگاه دنبال مسئولیت نبوده ام و برای بقا در مسئولیت هیچ تلاشی نکرده ام ولی به دلایلی مدت مسئولیت من در دانشگاه طولانی شده است:
۱-داشتن مسئولیت اجرایی در دانشگاه مزیتی ندارد، بلکه بر عکس یک مسئول از بسیاری از مزایا محروم می شود، یک عضو هیات علمی با فعالیت های پژوهشی و نوشتن مقاله و تدریس وفعالیت های فرهنگی ارتقا می یابد، پذیرش مسئولیت، این فرصت‌ها را از استاد می گیرد و مسئولیت اجرایی مانع ارتقا فرد می شود، لذا در محیط علمی به ویژه در دانشگاه پیام نور،کسی مایل به پذیریش مسئولیت نیست .

۲-مسئولین مثل سایر اعضای هیات علمی مرخصی تابستانی ندارند و عملا شب و روزدرگیرند، دانشگاه پیام نوربرخلاف جاهای دیگر هیچ امتیازی برای مسئولین قائل نیست و مسئولیت اجرایی نقص در امتیازات علمی و پژوهشی را جبران نمی کند در مجموع کسی مایل به پذیریش مسئولیت نیست.

۳- هیات امناء و خیرین مانع جابجایی من شده و می شوند .هم به بنده لطف دارند و هم می گویند اگر فرد غیر بومی بیاید، تمام وقت در شهر نیست و فرصت کافی برای پیگیری امور ندارد وپس از کسب تجربه از اینجا می رود و معمولا دلسوزی لازم را هم ندارند .

۴-مسئولین استان چندین بار با استعفای من مخالفت کرده اند حتی وقتی بخشنامه شد که یک فرد نمی تواند بیش از ۶ سال یک جا مسئول باشد، رفتند از تهران و برای بقا من مجوز خاص گرفتند و نگذاشتند جابجا شوم .

۵- خودم واقعا با خیرین رودبایستی دارم، رابطه من با هیات امنا یک رابطه صمیمانه و پدر و فرزندی است و خجالت می کشم روی حرف آنها حرف بزنم و برخلاف نظر آنان تصمیم بگیرم. اینکه برای حفظ زیرساختها و تداوم فعالیت دانشگاه روی من حساب می کنند، به خودم اجازه مخالفت با نظر آنها را نمی دهم.

۳️⃣چرا سالروز شهادت شهید چمران را روز بسیج اساتید نامیده اند؟

شهید چمران نه تنها برای اساتید بلکه برای همه اقشار جامعه الگوست. خدا را شکر که در زمان عدم حضور ظاهری معصومین علیهم السلام چنین افرادی را داریم که درشرایط امروز جامعه بطورعینی و عملی سرمشق ما باشند .
🔹 این شهید عزیز یک انسان جامع بود که به عنوان سرباز ولایت خود را وقف جامعه کرده بود. او مدیری متخصص، متعهد، مسئولیت پذیر و زمان شناس بود، امتیازات و رفاه خود را در آمریکا رها کرد و در فلسطین و لبنان و ایران به مردم خدمت کرد . بر خلاف کسانی که شعار می دهند« نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» که در واقع تاکنون برای ایران هم خدمتی نکرده اند، او به فکر همه انسان ها در سراسرعالم بود، برای همین هم وجودش برای همه مفید بود.
✅راه حل برطرف شدن مشکلات کشو، وجود چنین مدیران و اساتیدی است که زاهدانه و پاک دست زندگی کنند و خستگی ناپذیر تلاش نمایند و دوست و دشمن را به خوبی بشناسند.
ادامه دارد 🔻

تابان

taban

0 دیدگاه

نوشتن دیدگاه

اخبار مرتبط