فرماندار گراش : کمکاری در حوزه مدیریت بحران قابل پذیرش نیست.
چه کسی را برای نمایندگی مجلس انتخاب کنیم؟
🌐تابان گراش: در ایامی که نام زیبای شهید حاج قاسم سلیمانی فضای جامعه و دل مردم را عطر آگین ساخته است، نتایج تایید صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس نیز از سوی شورای نگهبان اعلام شد،
دوست و نویسنده خوش ذوق ما دست به قلم شده و شاخصها و ویژگیهای یک نماینده مجلس را از نظر شهید حاج قاسم سلیمانی معرفی کرده تا مردم با توجه به این معیارها، نمایندگان خود را شناسایی کرده و در اسفند ماه سال جاری به وی رای دهند.
این یادداشت را باهم مرور می کنیم:👇
🔻چه کسی را برای نمایندگی مجلس انتخاب کنیم؟
🖌محسن محمدی
🔹سردار سپهد حاج قاسم سلیمانی نماد مدیر تراز انقلاب اسلامی است که حیات پربرکتش نفس های دشمنان را به شماره انداخت و مجاهدتهای او موجب ایجاد حس آرامش، رضایتمندی و کارآمدی در میان مردم در عرصه امنیت و دفاع گردید.
🔹اینک در کارزار انتخابات مجلس نیازمند مدیرانی از جنس حاج قاسم سلیمانی هستیم تا همانند عرصه دفاع و امنیت با پیروی از منش و سیره او بتوانند حس آرامش، رضایتمندی و کارآمدی را در عرصه های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی به وجود آورند.
🔸اما سوال این است که شاخص های مکتب حاج قاسم چه بود و حاوی چه درسهایی برای انتخاب امروز ماست؟
۱- ولایتمداری:
سردار شهید قاسم سلیمانی درباره رمز عاقبت به خیری گفته بود: والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت بخیری رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی {رهبر معظم انقلاب} است که امروز سکّان انقلاب را به دست دارد.در قیامت خواهیم دید مهمترین محور محاسبه این است.
۲-ساده زیستی:
سردار اهل تشریفات نبود و از رفاهطلبی بیزار بود.
او در مدت ۲۲ سالی که فرماندهی سپاه قدس را برعهده داشت اجازه تغییر میز و صندلی اتاق کارش را نداد.
خانه حاج قاسم در کرمان نیز که هم اکنون فاطمیه شده است یک خانه چند سال ساخت در یکی از محلههای عادی شهر کرمان بود و این شهید والامقام در شهر محل زندگی اش هیچ اموالی ندارد و همین امر هم باعث محبت مردم به وی شده است.
۳- مردمی بودن:
یکی از همرزمان حاج قاسم سلیمانی می گفت: قاسم سلیمانی با آن اقتداری که داشتند و همه دنیا به دنبال وی بودند، وقتی به کرمان می آمد با یک خودروی سمند جابه جا می شد و حاضر نمی شد کسی به دنبالش برود و از وی محافظت کند می گفت «میخواهید مرا از مردم جدا کنید. من میخواهم با مردم باشم».
۴-انقلابی گری:
به تعبیر مقام معظم رهبری
انقلابی گری خط قرمز قطعی سردارسلیمانی بود و ایشان ذوب در انقلاب بود.
۵- اخلاص:
مهمترین جلوه این فضیلت اخلاقی را میتوان در «علاقه نداشتن به ستایش توسط دیگران»، «نداشتن چشمداشت مادی»، «پذیرش کارهای سخت و با نمود و منفعت شخصی کم» و «آمادگی برای مرگ و دست شستن از جان» جستوجو کرد که همگی این شاخصها در شهید سردار به چشم میخورد.
۶-ایثار
ایثارگری و روحیه فداکاری را می توان از جمله صفاتی دانست که عامل محبوبیت است. ایشان جان باارزش خود را کف دست گذاشته و در دشت و کوه پی شهادت میگشت.
۷- اهل عمل و اقدام:
سلیمانی مرد عمل بود. او اهل هدایت امور در ستاد و پشت میز نبود. بعد از شهادتش در پیامهایی که بین مردم رد و بدل میشد همین را میشد دید. عمده فرماندهان دفاع مقدس نیز که محبوبیت فراوان پیدا کردند فرماندهانی بودند که خود در میدان حاضر میشدند نه ستادنشینها.
حال بار دیگر سوال اصلی این نوشتار را مرور می کنیم. چه کسی را برای انتخابات مجلس دوازدهم انتخاب کنیم.
🔻آری !
کسی که به شاخص های مکتب سلیمانی نزدیکتر باشد.
#انتخاب_اصلح
#مجلس_انقلابی