۱۴۰۳/۰۶/۳۰

گفتگویی صمیمانه با دکتر مقتدری- بخش اول

 گفتگویی صمیمانه با دکتر مقتدری- بخش اول

گفتگویی صمیمانه با دکتر مقتدری به مناسبت روز بسیج اساتید
«بخش اول»
خبرنگار: مهدی هرمی

اشاره:
🌐تابان گراش :به مناسبت سالروز شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید، در هیات تحریریه تابان تصمیم بر این شد که گفتگویی صمیمی داشته باشیم با استاد دکترمقتدری.
پس از اینکه با اکراه به انجام مصاحبه راضی شدند، پیشنهاد استاد این بود که برای صرفه جویی همراه ایشان و با ماشین دکتر به اوز برویم. پذیرش آن برایم سخت بود و حیاءِ دانشجویی مانع از این بود که مزاحم استاد و رئیس دانشگاه بشوم. ولی با اصرار استاد بزرگوار به ناچار پذیرفتم .
با وسیله خودم به محل قراررفتم ، هرچه نگاه کردم ماشین مورد نظر را ندیدم . منتظر یک ماشین شاسی بلند دولتی با راننده و شیشه های دودی یا پرده بودم . اما با کمال تعجب دیدم راننده یک پراید مدل پایین مرا صدا می زند. گویا مدتی قبل از من به محل رسیده بود. وقتی نزدیک تر رفتم، دیدم خود استاد است، اینکه استاد راننده ام باشند، خجالت کشیدم، کولرش چندان خنک نمی کرد، تقاضا کردم با سمند من برویم، ولی نپذیرفتند. خیلی صمیمی و خودمانی تعارف کردند و من هم سوار شدم. معلوم بود با ماشین شخصی بین اوز و گراش تردد می کنند. در ذهنم مقایسه ای کردم، منش ایشان را با اغلب مسئولین …

🔹آشنایی با دکتر مقتدری رئیس یکی از دانشگاه‌های بزرگ منطقه

قاسمعلی مقتدری متولد ۱۳۴۵ گراش دکترای جغرافیای طبیعی، گرایش آب و هوا شناسی از دانشگاه تهران و ریاست دانشگاه پیام نور اوز به مدت ۱۸ سال متوالی که همزمان با اوج گیری انقلاب اسلامی کلاس اول راهنمایی مدرسه ابدی بوده و با دانش آموزان دبیرستان و دبیران انقلابی همراهی می کرده و سابقه حضور در جبهه را هم دارد.
به رشته زبان انگلیسی علاقه داشته ولی بر اثراتفاقی سر از رشته جغرافیا در می آورد. مدرک کارشناسی را از دانشگاه تربیت معلم‌تهران ،فوق لیسانس را از دانشگاه شهید بهشتی و دکتری را از دانشگاه تهران می گیرند.
از دبیری آموزش و پرورش شروع می کنند و سپس در سال ۷۸ عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور می شوند و از سال ۸۴ تاکنون ریاست دانشگاه پیام نور اوز را بر عهده دارد.
ایشان علاوه بر مسئولیت اجرایی، ۳ مقاله علمی – پژوهشی چاپ شده در مجلات خارجی و ۳ مقاله علمی – پژوهشی چاپ شده در مجلات داخلی، ۲ طرح پژوهشی و چندین مقاله پذیرفته شده در کنفرانس های علمی دارد و کتابی نیز به زودی از وی چاپ می شود .
دریک روز‌ تعطیلی تا اذان ظهر مزاحم استاد بودیم از هر دری با هم سخن گفتیم و سوالات زیادی را از استاد پرسیدم. به تدریح مهمترین سوالات را به اختصار تقدیم می کنیم:

۱️⃣-اقدامات اساسی که در زمان مدیریت شما صورت گرفته است؟

وقتی من رئیس دانشگاه شدم، فقط من یکنفر عضو هیات علمی بودم، الآن ۱۳ نفر عضو هیات علمی داریم.
تعداد دانشجویان ۶۰۰ نفر بودند که به ۳۲۰۰ دانشجو افزایش دادم (البته در سال‌های اخیر با کاهش تقاضای دانشجویی در همه دانشگاه‌ها مواجه هستیم)
تعداد رشته ها را از ۸رشته در کارشناسی به ۳۲ رشته در کارشناسی و ۴ رشته کارشناسی ارشد افزایش دادیم.
پیگیر ساخت دو ساختمان آزمایشگاه، یک سالن ورزشی، یک خوابگاه پسرانه و دو خوابگاه دخترانه بودیم (اوز تنها دانشگاه پیام نور دارای خوابگاه در سراسر کشور است )
و مهمتر از این ها بازسازی سالن آمفی تئاتر و ساختمان دانشکده ادبیات (که چندی قبل کلا در آتش سوخته بود ) به کمک هیات امنا و خیرین محترم شهر اوز .
ما قبلا پخت غذا برای دانشجویان هم داشتیم که اوایل دولت روحانی سهمیه تغذیه این دانشگاه قطع شد.

ادامه دارد ⬇️

تابان

taban

0 دیدگاه

نوشتن دیدگاه

اخبار مرتبط